Středa 5. března 2008 (den 19)

Večer jsem se vážně zamýšlela nad tím, jakou fotku dát na blog. Výběr vyhrála fotka, která nejenže není dnešní nejlepší, ale dokonce bych si ji za normálních okolností nejspíš ani neschovala pro pozdější vytištění do fotoalba. Jenže - když se má do Projektu zachytávat náš běžný každodenní život, tak tu asi své místo má.

Takto totiž vypadá nájezd mých dětí na letáčky na poště... a to zrovna dneska nic moc výběr neměli (a navíc jsem po nich od přepážky házela vražedný pohled, dostatečně naznačující, jaké krušné konce je čekají, pokud se o ten zbytek mezi sebou servou), takže jejich úlovek byl poměrně chudý. Jindy není těžké je omylem zaměnit za brigádníky najaté na roznášku reklamních letáků :o/
(Po kliknutí do obrázku se fotka zvětší do nového okna.)

7 komentářů:

dib řekl(a)...

:-)
(tvoji skřítci jsou krásní.)

Lucka73 řekl(a)...

přesně!!! I o tomhle projekt (podle mýho je) - o všedních starostech, co by jinak zapadly v nevědění..... Páč, dokavad prcci na poště nezpůsobí škodu, nesrazí mbabičku o hůlkách a nebo nevlezou až za přepážku, zapomeneš, jaký to s nima valstně je....;)

....ještě, že na poště je letáků dost!! :oDDDDDDD

Barbarkaaa Liduš řekl(a)...

No o tom to je, a letáky jsou od toho,a by se rozšiřovaly, nééé

Martina řekl(a)...

jo mě se to líbí. Tyhle radosti všedního dne. A děti jsou evidentně spokojené

Pavlína Peroutková řekl(a)...

To je aspoň zaujetí pro věc tvých dětiček! A fotka to suprovně zachycuje..souhlas, že takových fotek ze života by měla být v projektu asi většina a k tomu perličky z našich výtvorů..ale když má někdo jednu perličku vedle druhý..že LESI? :-)

Andreya řekl(a)...

A co pak s těma letákama dělají, že je tak fascinují a všechny tři?:-)

Petra řekl(a)...

Tohle znám!Taky mám sběratele všech tiskovin jak z pošty,tak banky.Tiskoviny po chvíli míři do mého zavazadla-batohu nejčastěji a doma si už ani nevzpomene,takže pokračují do koše.
...ale zase si říkám,ať si je berou,horší kdyby je na poště bavilo mířit kvérem na paní poštmistrovou,né!